How we are Part 16 15+ (Swedish) by Xshadow10X

 How we are Part 16 15+ (Swedish)

- Och det är ett nytt bygge, det måste vara falsk. Men varför få det att likna ett tingshus är du säker att det inte stånd något mer i meddelat sa Reseph fundersamt och Shadow nickade på huvudet. Reseph snubblade sedan till när han slog i något med foten i sanden och sköt undan sanden lite för att sedan avslöja en bit av en stor cirkel gjord av sten.###

-Shadow kom tro jag hittade något mer sa Reseph och Shadow sprang fram till honom för att hjälpa till att ta undan sanden.

När dem fått undan alla sand så såg dem att cirkel hade en stor hieroglyfer för Anpu och handtag i kanterna av cirkel. Tja dem behövde inte fråga mer för vem den byggts för. Reseph och Shadow lyfte sedan av den runda stora sten som var lättare än vad dem täkt sig och avslöjade trapp ner i mörkret. Ecko skrik till när dem la sten till märken och lämnade Reseph axel för att flyga ut i ful fart. Shadow och Reseph tittade lite på varandra oroligt det verkade som Ecko verklig hade svårt med sådan här ställen sen händelsen. Men dem började gå ner för trappan istället som var blanksvart, Reseph kunde titta till Ecko när dem kom tillbaka. Shadow gick före så hon kunde leda ner Reseph säkert för trapporna, det var tur att någon av dem såg bra i mörkret. Dem gick ett bra tag och det blev allt mörkare och mörkare. Resehp lyckade få liv i en fackla som låg på golvet när dem kommit ner från trapporna. Dem såg att den vänstra gången var in rasat med tunga sten och jord så dem fick ta den högra gången. Den var lika mörk som trapporna varit men nu dem hade facklan så gick det lättare. Dem kom efter ett tag fram till ett par höga svarta sten dörrar som var täkt med hieroglyfer, det var synd att Reseph inte var jätte bra på vad som stod på dem, det var bara få ord han kunde tyda. Men det mesta verkade vara en varning öppnade men dem öppnade upp ena dörren efter ett tag som lede in till en svart grav kammare med en svart sarkofag och ett par ovala före mål i olika färger som stod bakom den i en uthungring i vägen.

- Dem var nog dem som meddelat nämnde men var är dem sa Shadow för sedan ta tag i en av ovalerna. Shadow skrek till och flög bakåt när ovalen började röra på sig och andades häftigt. Reseph kom fram till henne snabbt och tittade sedan på ovalerna som börjat röra sig.

- Ägg stora ägg som fortfarande lever hur sa Shadow när Reseph röde vi föremålen igen.

- Det här börja bli lite väl mysko men antar dem är en offerering till Anpu, jag titta om det ligger någon i sarkofag innan vi gå. Ta du äggen så länge sa Reseph och Shadow nickade, hon höll med om det började bli väl skumt. Shadow tog ner äggen från väggen och tittade sedan på Reseph när han började ta bort locket från sarkofag.

- Tom, har aldrig använts sa Reseph kalt och Shadow suckade tungt men var lite lättad att ingen låg där efter som graven var falsk.

Dem började sedan ta sig tillbaka upp för trappan igen och ut templet med äggen i sina armar. Ecko hälsade dem välkomna tillbaka när dem kommit fram till Ara där han satt som vanligt. Reseph frågade om han var okej och bad om ursäkt för att dem utsatt Ecko för någon han inte tyckte om. Ecko knäppta lite lugnt med näbben när Reseph kliade honom vid näbben. Shadow's nos ryckte till lite det var något i närheten och tittade mot sanddynorna och såg ett på sjakaler i horisonten, vart hade dem kommit ifrån.

- Vi är inte själva sa Shadow tyst till Reseph och rös lite. Det här vad nästan skärmande, sjakaler verkade vakta den platsen, som gjorde allt än mer skummare. Dom gav ifrån sig ett ylande som ekade i deras öron men stannade i horisonten och bara iakttog dem.

- Ser ut som någon håller ögon på er sa en röst bakom dem och Reseph och Shadow båda hoppade till. Dem vände sig sedan om och mötes av en brun mattad falk som Shadow kände igen men hon behövde ett tag innan hon kom på hur hon kände igen honom.

- Hej du tog hit mig, jag hade sällskap med en vit tiger familj sa Shadow, hon kände hur Reseph började slappnade av lite och falken tittade lite närmre på henne för att sedan le.

- Jesus du har vuxen en del sen jag såg dig sist. Jag försaka hitta dig i så många år, glömde hur du såg ut bara och nu är du här. Din mamma sökte dig, hon är kvar I Avalor sa falken och Shadow ryckte till av förvåning, Sun litade på Reseph men han kanske märkte att han inte hade så mycket att vin med att förstöra Avalor.

- Är hon vid vid liv , fick ni reda på varför mänskorna brände ner Avalor sa Shadow och kände hur trånar börjar rinna.

- Ja och två av dina bröder, nja dem vill ta över landet hade vist från hjälp av någon från landet . Oh ursäkta för att man inte hälsa Sun är namnen sa falken sträckte fram sin hand på Reseph som presterade sig tillbaka för sedan kram om Shadow.

- Sun, är hennes hem säkra nu än vad det här frågade Reseph sedan och Shadow tittade lite på honom, hon undrade varför han frågade.

- Inte mycket men en del av landet har reparerat sig bra och inte lika stor riska att hon bil jagad där hur så sa Sun.

- Shadow åk hem till din mamma och var inte rädd att stan där. Jag vet inte hur låg tid fören byarna i närheten kommer börja jaga dig, vi hälls inte hitta dig död en dag för att dom inte förstå sa Reseph och kysste henne lätt, han visste hur mycket också Shadow vill hem igen och han kunde inte ta det från henne. Och sa han inget så skulle hon inte åka på grund av deras förhållande, han måste låta henne gå hur mycket han än vill ha henne kvar. Shadow kramade om honom hårt, tackade honom, lovad att häls på och kysste honom sedan. Hon tog äggen och sa sitt adjö av Ara och Ecko innan Reseph började ge sig av med sjakaler ylade efter honom.

- Underlig man, men ha fötterna där dem ska var. Du har haft tur, så vad har ni hitta här sa Sun när dem började gå och tog ett av äggen i sina fjädrade händer.

- Därför jag älska honom synd bara att han inte kan följa med. Vet inte hittade dem i templet sa Shadow pekade på byggande bakom dem och såg att sjakaler fortfarande följde henne med blicken och rös igen.

- Hm drakägg, lite konstigt att dem är här men jaja dem får komma hem igen och så får du. Så får vi hoppas vi kan hitta någon som kan ta hand om dem sa Sun och låg lite.

How we are Part 16 15+ (Swedish)

Xshadow10X

7 September 2019 at 00:25:06 MDT

A long time wait but at last it's are ready I am satisfied, In the level I am in right now, it will suffice. It is not great, can have spelling errors here and there, so sorry and I have a lot left to learn yet and if you are sensitive to some subjects then do not read.

Submission Information

Views:
83
Comments:
0
Favorites:
0
Rating:
General
Category:
Literary / Story