How we are Part 15 15+ (Swedish) by Xshadow10X

How we are Part 15 15+ (Swedish)

Shadow vakande när solen från det det lila fönstret lös in för och stärkte på sig so det knäckte i kroppen på henne. Hon reste sig sedan upp lite i sängen och vred huvud lite mot Reseph som var vaken, vad skulle hon säg det här kändes lite konstigt. Hon hade aldrig gjort något sånt här för och visste inte risigt hur hon skulle regera nu men det var ju inget problem igår.

- Så stanna du? Frågade Reseph sedan lugnt och sate sig på i sängen när han såg att Shadow vaknat och men såg ett par riv marken hon lämnat på honom fast det värkande inte störa honom. Och Shadow bara glodde på honom stort för att sedan slå honom lite.

- Nej du är fan inte normal, så amm antar att du fattar att jag älska dig nu sa Shadow först skämtade sen pratade normalt medans hon låg lite och började försaka varma upp sina tass händer för att dem var fotfarande var kalla. Hon var glad att Reseph inte kommit till skada för mycket från hennes klor eller magi.

- Jag ångra inget Shadow, vist det gick lite för snabbt men jag skulle aldrig gör något som jag inte fick det lovar jag. Jag älska dig mer än jag fatta själv sa Reseph och Shadow slickade honom lite på kinden.

- Jag hatar dig vet du det sa Shadow med stor sarkasm och Reseph började skratta, hon hade aldrig hört eller sätt honom skratt men det var härligt att se.Shadow la sin käke på Reseph axel och tyckte sig närmre honom. Hon började sedan drar sina tass hand i Reseph hår, hon hade glömt hur small han äntligen var när hon la sin fjädrade arm runt han kläd lösa kropp. Reseph kysste hennes panna medan han höll om henne om midjan och var glad att hon skulle stannade även om situationen va ny och konstig för dem båda. Men dem kunde lika väl se om det funkade mellan dem efter som båda kände likadant.

Shadow höll på att sätta gång eld till maten hon höll på att fixa till, hon bodde fotfarande kvar hos Reseph och hon hade i 4 år nu. Hon hjälpte alltid till med farmen, kyckling och huset. Och hade hade fotfaran idag så mycket hon kunde kontakt med sin chatt vänner och samt Demoneyes föräldrar. Öva på av magi och ritning när det fanns tid till det. Och hon var so glad att det hade funkat så väl särskilt av all ”tur” hon hade men när hon väl hade tur så hade hon. Hon hörde sedan att hennes mobil ringde och såg ett numer hon inte kände till. Men svarade än då det kunde var polisen som vill titta till så det bra efter hon varit vittne i rätten. Demoneyers han hamlat i fågels mins fem år och hon hade fått lite skit från idioter när dem fått reda på hennes förtrollade med Reseph. Plus folk från byarna i närheten hade börjat ogilla Shadows djursida allt mer och hotade henne ibland. Visst deras förhållande var inte glitter glamour precis med hans temperamentet och hennes käftar, men grälen löste dem inte med våld eller sex utan att diskutera med varandra istället. Och det var inte enkel häller när dem var olika varelser, Shadow fick tänka så mycket på att inte använda tänder eller klor. Han kanske tålde en del men han hade fortfarande ett annat skinn än henne hårdare hud. När väl Shadow svarade så inte mycket förutom brus hördes i andra änden så hon la på.

- Vem var det frågade Reseph som kommit och satt sig jämte henne.

- Ingen aning skyddat numer, förmedlingen än försäljare sa Shadow och låg lite mot honom och henne mobil vibrerade sedan igen. Hon tittade på den igen och såg att hon fått en bild på ett tempel, en kart med samma stjärntäcket av schakalen som Demoneye ritat i sitt anteckningsblock . Och en av puttarna som var inringade, hon rynkad lite på ögonen.

- Ta hem dem va? måste var Demoneye trodde han fotfarande satt innan sa Shadow och Reseph tittade lite på bilderna.

- Vill du åka ditt är inte långt här ifrån plus vi få ett äventyr av det hur eller hur sa Reseph.Shadow nickad, vist hon var säker på att det bara var ett skämt men det var roligt att hitta på något. Hon gjorde för klart maten så dom kunde äta först innan dem gav sig av. Shadow sedan till hjälpa till med Aras sadel och göra henne ordning för resan. Ecko satt som vanligt på Aras rygg och hoppade ibland mellan Resephs axel och Shadow. Ecko hoppade sedan upp på Aras huvud när Reseph och Shadow hoppade upp sadeln. Dem var en lite konstig familj och egna barn hade inte hänt för att hon var förmodligen steril, men hon hade bara accepterat det vid det här lagret. Och hon tänkte inte lämna Reseph eller var otrogen för den del häller, hon älskade honom och bara honom. Dem red kanske två ter timma innan dem kom fram till dem kom till det medel stora fyrkantiga tempel som var i väldigt bra sik nästan för bra sik, alla pelare, vägar och tak var kvar. Och när dem väl kom in såg dem att vägarna såg ny målade ut med hieroglyfer och stjärnkarta med konstiga djur och gudar på taget. Ecko som satt på sin ägares axel började kvittra lite nervöst när dem gick runt i templet och Reseph försökte lugna honom lite.

- Det är ett tingshus eller måste var det sa Shadow lite osäkert när hon tittade på dom ihop radade stolarna runt dem fyra vägarna.

How we are Part 15 15+ (Swedish)

Xshadow10X

3 September 2019 at 00:38:55 MDT

A long time wait but at last it's are ready I am satisfied, In the level I am in right now, it will suffice. It is not great, can have spelling errors here and there, so sorry and I have a lot left to learn yet and if you are sensitive to some subjects then do not read.

Submission Information

Views:
102
Comments:
0
Favorites:
0
Rating:
General
Category:
Literary / Story