How we are Part 9 15+ (Swedish) by Xshadow10X

How we are Part 9 15+ (Swedish)

Hon vill inte vara i närheten av manen. Shadow började öppna upp lådan och försökte inte bry sig när manen kom in i rummet men det var svårt av hans skärpa ögon som bände i hennes sinne. Hon fick tag i en metall låda som hon tog ut ur lådan, öppnade den och så ett id ligga i den. Hon tog upp det i sin tass hand och började inspekterade den närmre, hon såg att det var Demoneye på bilden men han klippt av sig all päls och färgat sig såg han såg ut som en leopard. Men hans namn, adress och allt anat vara annorlunda hon såg sedan att det fanns minst fyra till falska id kort i lådan när hon vände upp och ner på den lila lådan. Hon hade inte förvänta sig det här, den som varit närmast henne hade gått henne bakom ryggen och gömt något sånt här och kände sig så förvirrad. Shadow var tvungen att sätta sig till slut hon när det knöt i magen och hennes ögon tårade upp. Manen tog sig sedan fram till lådan för att se vad det var hon regerat sig på, såg sedan på id korten som låg på bordet och muttrade lite argt. Han vist vilka Demoneye försökte likna han närmast vänner men hona hade lyckat kommit undan det var han såg. Han tittade sedan vidare i lådan och drog först upp ett en medel stor staty på vad som liknade en sittande hund och såg ett antecknings blocket i en ut huggning på basen av statyn. Shadow tyckte statyn verkade bekant när hon tittade närmre på den, men hon kunde inte komma på vart hon sätt något liknade för.

- Statyn är av en egyptisk gud namn Anpu eller Anubis om det låter mer bekant sa manen och Shadow nickade lite men hon vist inte vad Demoneye skulle ha statyn till, han verkade inte var den troende personen dräkt men hon kanske inte kände honom så väl som hon trodde.

Mannen öppnade antecknings blocket, han kunde inte förstå något som var skrivit i den efter som den var på kinesiska. Shadow la märke till täckena i blocket och slet till sig antecknings blocket raskt och började läsa igen den snabbt men tyst för sig själv. det måste finnas något här som sa vad Demoneye. Mannen morrade lite irriterat men lätt henne läsa vidare i boken och fick bara vänta tills hon var klar om han skulle få svar. Shadow rynkade på ögonen när hon läst ett tag i boken, det var mycket om henne magi som Demoneye trodde var en länk till Anpu och hoppades att få äran för att han hittat Anpu magi. Demoneye hade även ritat ner ett stjärntecken av en schakal som liknade hennes plutar i trampdynan. Han hade inte skrivit mycket om varför han hade så många falska id förutom att få folks förtroende. Och hade Demoneye varit någon annan med henne var allt dem hade en lögn för att få vad han vill i sina händer. Hon var helt modlös över vad han skrivit och ritat i anteckningsboken, hon förstod inte vad som ledigt honom till att ta dem slutsatserna bara för varken hon eller han visste hundra på vad henne krafter kommit ifrån. Och även om det nu var sant så ändra det inte hur Shadow var och hon visste att det kunde finnas många andra förklaring på hennes magi. Och dess utom hade mänskornas gudar och gudinnor bevisat att var påhittade och myter för att skärma folk att dyrka dem. Inte för att hon hade emot religion eller tro och det var helt möjligt att dem hade blivit inspirerade av någon eller något som hänt för lllllåååångggg tid tillbaka men om det var anthro's som var inspiration till dem trodde hon inte även om världen funkade annorlunda då, så kunde hon inte se det. Plus det var väldigt få gudar/gudinnor som var helt anthro.

- Så stå det vart han är sa manen för att väcka upp henne och Shadow tittade upp på honom lite beskt.

- Awsan sa Shadow kort med en klump i halsen och smällde igen antecknings blocket. Manen började sedan röra sig och började gå mot ytter dörren igen, han kanske inte visste allt som ståt i antecknings blocket efter som hon inte läst alla högt men han var inte glad över vad han redan hade sätt.

- Om du vill ha lift få du komma nu ekande manen röst från hallen och Shadow rykte till.

Manne kanske inte fått ett bra intryck från honan men han tog det föregivit, han tänkte att han kunde lika väl ställa upp när han ändå så skulle ner. Shadow var väldigt tveksam för att följa med honom, varnings flagorna hade hon märkt av tillräckligt men hon hade inte pengar för att flyga ner till Egypten och polisen verkade inte göra något häller. Plus det skulle bli svår att öva på sin magi hon skulle inte ha mycket tid för sig själv. Shadow rest sig motvilligt till slut, hon sin handväska med mobil, plånbok samt nycklar i och tog med sig statyn för hon antog att den var äkta så det var lika väl att dem lämnade tillbaka. Hon sa inte mycket till manen när dem gick ner för trappan och hon försökte mest hålla sig på avstånd när dem lämnade höghuset. Shadow ringde upp Demoneyes föräldrar för att berätta vad dem hittat, hon övertygade dem att försaka pratat med polisen igen och sa att hon skulle var borta ett tag. Hon stannade nästan när hon såg en dromedar med en lång läder sadel med mist fem väskor hägnade på sidorna och en trä stav fast bunden i den. Den låg i en av gränderna mellan lägenheten och såg sedan en bekant falk med sin täckning vid ögat sitta på den huvudet. Mannen skojade va, han hade väl inte tagit hit på en dromedar och hur det ens var mögligt förstummade henne, hon hade trott att han hade kört hit. Hon ruffade till sina fjädra i huvudet lite besviket men gick fram och hälsade på falken. Den kvittrade lite glatt mot henne och burade upp sina fjädra lite, som fick henne att le lite.

- Reseph, Echo och Ara sa manen stelt packad först på falken sen på dromedaren och packade i statyn i en av dem stora väskor som hängde på sadeln sadeln.

Innan han hoppade på dromedaren lätt innan falken skuttade på han axel och gjorde bra med plats för henne. Shadow förstod inte varför hon gick med på något sådant här. Hon kunde bara säga nej, det skulle ju ta minst fyra månade innan dem var ner men om hon inte tog chansen nu kanske det skulle var försent sen. Så det var kanske värt att lägga på en en mask just nu så hon skulle få chansen att hitta din barndoms vän.

- Shadow sa hon tyst innan hon sate sig på sadeln bakom honom och skrik till lite när dromedaren reste sig och började gå.

Reseph sneglade lite på henne medans han skakade lite på huvudet han märkte att hon inte va van att resa så här. Shadow höll andan ett bra tag innan hon kunde slappna av lite. Hon uppskattad visligen att det var enkelt och naturvänligt efter som hon själv hade svårt att hitta alternativ för flyg. Manen sa inte mycket under tiden hon satt där bakom honom, han verkade inte var en pratsam person häller. Men hon hade inte lust att små pratat med manen ändå så det var bara skönt. Men hon tyckte inte om att hon inte kunde läsa kroppsspråk på samma sätt som hon brukat, hon vill veta mer vad hon hade att göra med, men hon fick bara var vaksam istället. Japp hon hade verklig tänkt på sitt beslut, hon var ju helt från vätet snarast.

How we are Part 9 15+ (Swedish)

Xshadow10X

17 August 2019 at 23:22:50 MDT

A long time wait but at last it's are ready I am satisfied, In the level I am in right now, it will suffice. It is not great, can have spelling errors here and there, so sorry and I have a lot left to learn yet and if you are sensitive to some subjects then do not read

Submission Information

Views:
106
Comments:
0
Favorites:
0
Rating:
General
Category:
Literary / Story