Blue Cross by Grox-12

Blue Cross

Grox-12

1 January 2019 at 16:51:00 MST

Name:
Blue Cross
Age:
a thousand years old
Gender:
male
Height:
as ordinary fox
Weight:
as ordinary fox
Species:
a glowing sparkle fox, vampire, half demon

"Синий Крест-реф(законченный)"
Законченный рис от этого https://www.weasyl.com/~grox12/submissions/1710784/drawing-in-process-blue-cross-ref
Это мой новый-старый персонаж, которого я почему-то забросила рисовать:\ Я же ведь всегда мечтала о синем персе) И имя пришлось сменить, но может я и верну прежнее.
Био:
Синий крест - светящийся спаркл лис(имеет светящиеся встваки), вампир, наполовину демон, самец, тысяча лет.
Злой, мерзкий, чистоплотный, лживый, преданый, злорадный, юркий и быстрый, умный и хитрый(как и все мои лисьи персонажи), всегда и во всём ищущий выгоду.
Его зовут Синий Крест, хотя крест у него оранжевый-его так зовут, потому что он сам весь синий, а крест является его выделительной чертой, потому что светитсяXD Его сокращённое имя-Синий. Да, он наполовину демон(ведь у меня же есть персы наполовину ангелы как Зильга), и об этом известно по его кончику хвоста: имеет расплывчатую форму в виде дыма, присущую всем демонам, но демоны из этого "дыма" полностью состоят. Отлично умеет прятаться. В совершенстве владее чёрной магией и магией призыва демонов. Оочень опасный тип)) Он скрытный и совсем не общительный-предпочитает сидеть в раздумьях. У него совсем нет друзей, и он совсем не переживает по этому поводу=D Но всё-таки есть один друг: его друг Интураки! И в отличие от остальных так называемых "друзей" Интураки, Синий Крест и правду называет его своим другом и по-дружески любит его) Но проблема в том, что он ненавидет других Адских псов и они его тоже ненавидят. Является злейшим врагом Славы. Живёт на улице. Имеет чёрную кровь какую имеют демоны.
Нарисовано под музыку Scar Symmetry-Hybrid Cult.

English
"Blue Cross-ref(finished)"
Finished drawings from it https://www.weasyl.com/~grox12/submissions/1710784/drawing-in-process-blue-cross-ref
This is my new-old character, which I somehow abandoned to draw:\ But I always dreamed of a blue chara) And I had to change his name, but maybe I will return the old one.
Bio:
Blue Cross - a glowing sparkle fox(has glowing attributes), a vampire, half demon, male, a thousand years old.
Angry, nasty, neat, lying, loyal, gloating, nimble and quick, smart and cunning(like all my foxes), always and everywhere looking for benefit.
His name is Blue Cross, although his cross is orange - his name is so because he is all blue himself, and the cross is his distinguishing feature, because it glowsXD His short name is Blue. Yes, he is half demon(after all I have charas half angels like Zilga), and this is known from his tail tip: it has a vague form in the form of smoke, inherent to all demons, but the demons of this "smoke" are completely composed. Excellent at hiding. Perfectly possess black magic and demon summoning magic. Veery dangerous)) He is secretive and not at all sociable, prefers to sit in thought. He has no friends at all, and he is not worried at all about this=D But still there is one friend: his friend is Inturaki! And unlike the rest of the so-called "friends" of the Inturaki, the Blue Cross calls him the true friend and is his friend in a friendly way. But the problem is that he hates other Hellhounds and they also hate him. The worst enemy of Slava. Lives on the street. Has black blood which demons have.
Drawn on the music of Scar Symmetry-Hybrid Cult.

Character Information

Views:
97
Comments:
0
Favorites:
5
Rating:
General

Tags Modify

Edit Tags